tisdag 7 september 2010

Skottland

Tänkte mest slänga upp lite bilder från när Olle och jag (Johan) hängde på kyrkogårdar i Skottland i våras. När solen visade sig i Sverige så begav vi oss iväg för att hälsa på vår syster/kusin Maja som då bodde och arbetade i den lilla pittoreska byn Dunblane. Vi for runt med tåg och kollade kvaliteten på regn i Glasgow, Edinburgh och Stirling. Skottarna verkar kunna det där med regn.

Tjipp!

Bildtexter:
Bild 1: Kallt i Edinburgh
Bild 2: Schysst bakgata i Glasgow
Bild 3: Maja skulle köpa kläder så vi andra provade kepsar 1.
Bild 4: När vi drack öl hade både Maja och Olle, som bilden visar, otroligt skoj.
Bild 5: Maja skulle köpa kläder så vi andra provade kepsar 2.
Bild 6: Edinburgh bjöd på schysst snöblandat regn.
Bild 7: Vid huset Maja bodde/jobbade i.
Bild 8: Glasgow.
Bild 9: Peoples palace i Glasgow.
Bild 10: Fortfarande riktigt fint väder i Glasgow. Lägg märke till konen på statyn i bakgrunden.










3 kommentarer:

  1. Hejsan! Hittade din blogg precis. Har inte hunnit läst så mkt, kul med resor! Tänkte bara höra om du had lust att råda mig i en sak du som vart på många ställen. Tycker du det är en bra eller dålig ide att flytta till skottland, som jag min treåring och hanns pappa tänkte göra.. Hört välldigt många som säger att det enbart regnar där och är grått och trist. Jag som tänkte det var så himmla fint där... Vi vill komma iväg från sverige ett år bara och tänkte skottland men det finns kanske bättre alternativ...?! tack så mycket för svar=)

    SvaraRadera
  2. This is an amazing post. I like this post very much and very informative post. All things are described in very beautiful way. I think you should continue to make this type of post.

    SvaraRadera