fredag 18 april 2008

Avsnitt 28: "Vuxna man gor saker tillsammans" eller "4-1=3"

Bara av att lasa titeln forstar man att saker har hant.

Vi kollade in groteskt stora grottor i Niah, forbaskat harligt med lite underjord. Senare samma dag satte vi oss pa bussen mot Kuching, tidigt morgonen darpa kom vi fram. Vi letade upp ett stalle att bo pa och gav oss ut pa stan. Kuching ar en ratt okej stad, fastan det fanns gott om andra turster. Vi gjorde nagra halvhjartade forsok att ta oss ut till nationalparkerna utanfor staden men det slutade med att vi tog det lugnt istallet. En del internet och en del slappande. Johan hann aven med att ga pa hardrockskonsert med brolande sma asiater.

Den femtonde tog vi taxi till flygplatsen, darifran flog vi tll Johor Bahru (Barhu, Bharu, Baruh.. Jag som skriver vet inte vilket som ar ratt) pa fastlandet, dar vi stannade en natt. Dagen darpa gick vi ner till Imigresen, fick stamplar i passen och tog bussen over till Singapore. Har har vi traskat runt och kannt pa atmosfaren, besokt konstmuseet och aven atit god mat. Tva av oss har aven sysselsatt sig med att kolla pa dyra hotellrum och med att forsoka aka sa hogt upp i hoghus som mojligt.

Singapore ar extremt uppordnat och kanns inte riktigt som resterande delarna av asien.

Nu kommer vi till den sorgliga delen. Idag valde Daniel att lamna oss andra till forman for Kuala Lumpur och senare Nya Zeeland. Vi andra saknar honom sa mycket att vi direkt valde att aka till Ikea for att ata kottbullar och inhandla godis (knackebrod om man heter Malte). Vi hann under dagen med att besoka bada Ikeaorna i staden och kanner att den dar snala smalanningen faktiskt kommit pa nagot bra.

I fortsattningen kommer alltsa bloggen att uppdateras av Daniel och av oss andra. Bilder kommer senare.

Avslutningsvis: Tjipp!

2 kommentarer:

  1. Ser fram mot nya spännande bilder.
    Hoppas att allt fungerar på tre.
    Stanley

    SvaraRadera
  2. Malte - har försökt ringa men det funkar inte, kollar du eposten?
    /mamma

    SvaraRadera