fredag 22 februari 2008

Avsnitt 21: "Vuxna man gor saker tillsammans" eller "Knackebrod och kalles"

Hej! For att borja dar vi slutade: I Siam Reap sag vi ankor vat. Stora stentempel, riktigt tuffa (kolla in bilderna). Vi kopte tredagarsbiljetten men lyckades klara av det viktigaste pa de forsta dagarna och orkade helt enkelt inte med mer tempelfrossa sista dagen. Sen kom Daniel, lagom till att vi skulle aka vidare. Vi han morsa pa varandra och dricka varsin jackfruitshake sen bar det ivag till Battambang for varan del.

Batresan dit gick genom ett fagelreservat och vi sag en hel del pippifaglar (dom smet fran kamerorna tyvarr). Storkar, pelikaner och tranor kan vi lova att vi sag. allt som allt tog det typ 8 timmar och nar vi kom fram han vi ta en fruktshake pa kambodjas basta fruktshakestalle. javisst, god mat ocksa!

Morgonen darpa, direktbuss till bangkok, tog hela dagen. Inte sarskilt spannande. Har i bangkok har vi kollat pa emeraldbuddan och shoppat loss en del. Man kan aven fordriva en hel del tid genom att strosa runt och kolla pa husen och ata gatumaten. For nagra dagar sedan traffade vi Johans svenska kompisar som precis flugit hit fran dar ni ar (sverje). De hade med sig knackebrod och kalles kaviar till oss (pa bestallning) rackarns vad gott alltsa, ni anar inte! Dessa kompisar bor aven i en fet lagenhet hogt upp i ett stort hyreshus (helt gratis via kontakter) sa vi har varit och kannt oss lyxiga och kollat pa indiana jones dar. Imorgon ska vi till Ko Chang for att forhoppningsvis dyka lite mer och fa oss lite sandstrand. Efter det bar det av mot pillifinerna.

Bildtexter:
1: Gata i Bangkok (med lite mbkcenter i hornet)
2: Formklippta trad pa palatsomradet
3: Bayon i ankor vat
4: Ruiner i ankor vat
5: Slaskpaus med ankor vat i bakgrunden
6: Kungen pa huset (De ALSKAR sin kung)
7: Flytande hus pa vagen till Battambang
8: Ankor vat
9: Maltes nya frisyr
10: Hanga gang
11: Bjorn
12: Ankor vat
13: Daniels kompisar
14: Daniels kompisar
15: Daniel och kompisar
16: Daniel och kompisar
17: En trappa (jora den finns dar, den ar bara lite brant) i Ankor vat
































































































































































































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar