söndag 19 oktober 2014

Avsnitt 147: Framme i Kina

Hej Alla!

Vi skickar detta avsnitt och hoppas att det kommer fram till bloggen. Vi är framme i Kina och resan gick bra. Även om resan gick bra så drog den ut lite på tiden så vi beslöt oss för att stanna över natten i Ürümqi. Idag åkte vi vidare till Turpan och här ska vi stanna ett par nätter innan vi åker vidare till Dunhuang. Målet är att om ett tag komma fram till Lanzhou så att vi kan åka med det tåg vi köpt biljetter till och som gör att vi beräknas komma till Beijing 30/10.

Precis som vi befarat fungerar inte gmail, hotmail eller yahoo. Vi letar efter fungerande mailadresser och vi försöker därför med hotbrev och hoppas att detta fortfarande fungerar. Vi skickade några mail igår men vi kan inte se att vi fått några svar så vi vet inte ifall ni fått dem. De kommande 13 dagarna hoppas vi att vi kan nås på sofiaochjohan@hotbrev.com.

För övrigt är folk här i Kina än så länge väldigt trevliga och vi har bland annat blivit bjudna på te och grillspett av några av Turpans lokalbefolkning. Vi får skriva mer om det senare.

Ha det fint! /Johan och Sofia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar